•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Begrensningskabel til robotgressklipper

Vi har et stort sortiment med begrensningskabler til alle behov. En begrensningskabel (også kalt avgrensningskabel eller signalkabel) benyttes av de fleste robotgressklippere på dagens marked. Begrensningskabelens oppgave er å «fortelle» robotgressklipperen hvor den skal klippe gresset, og dermed også passe på at den ikke kjører utenfor hagen din.

Begrensningskabelen kan også brukes som guidekabel, som har som oppgave å lede robotgressklipperen den korteste og raskeste veien tilbake til ladestasjonen, for maksimal klippetid per lading.

Det finnes to ulike metoder når man skal plassere ut begrensningskabelen på gressplenen.

Det første alternativet er å benytte seg av en sporkutter/kabellegger, så begrensningskabelen legges under bakken med det samme.

Det andre alternativet, som er billig og enkelt, er å legge den på gressplenen og feste den med kabelspiker (kabelbøyler til begrensningskabel). Dette vil resultere i at begrensningskabelen jobber seg ned under gressoverflaten i løpet av noen uker. Så lenge du setter kabelspikerne relativt tett. er det ikke noe problem for robotgressklipperen å klippe over begrensningskabelen.

Hva er forskjellen på de ulike begrensningskablene vi selger?

Standard – Denne kabelen er kobberkledd og har en tinnbelagt aluminiumskjerne. Denne begrensningskabelen med kjerne av aluminium tilsvarer den kabelen som mange produsenter av robotgressklippere ofte selger/sender med når man kjøper en ny robotgressklipper.

Standard Plus – Denne kabelen er kobberkledd og har en tinnbelagt aluminiumskjerne akkurat som standardkabelen, men denne begrensningskabelen har tykkere isolasjon.

Premium – Denne kabelen er en bestselger og har en tinnbelagt kobberkjerne, noe som gjør at den er mer enn god nok for de fleste behov og installasjoner. Finnes i flere ulike lengder, og inkluderes også i det fleste komplette installasjonspakkene som vi selger.

Premium+ – Denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne, men med noe kraftigere isolering enn Premium-kabelen.

Premium HD (Heavy Duty) – Denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne med forsterket isolering og ekstra lav resistens, noe som gjør den godt egnet til store installasjoner.

Premium Rodent Resist – Denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne og er utstyrt med en spesiell isolering som har ekstra god motstandskraft mot for eksempel gnagere.

Premium Metal Mesh – Denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne og er utstyrt med ekstra tykk isolasjon og metallstrømpe for å gi ekstra beskyttelse mot for eksempel gnagere og hageredskaper.

Oppsummering – om du ikke har problemer med mange gnagere og har en helt vanlig hage på opptil 6000 kvm, så anbefaler vi at du velger Standard-kabelen eller Premium-kabelen da disse har fått veldig gode anmeldelser.

Les mer
(4.85/5)
Produkter
Informasjon
Her er vi