•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Tilbehør til motorsag

Sortimentet vårt består av motorsagsverd og motorsagkjeder fra produsenten Ratioparts. Disse sverdene og kjedene har fått toppkarakterer i Tyskland.

Vi har også et stort sortiment med motorsagsverd og motorsagkjeder fra produsenten Grimsholm Green. Blant disse sagkjedene så finnes det Premium Cut (semi-chisel), men også Premium Cut Pro som har en skarp vinkel og er produsert for profesjonelle og godt vante brukere.

Det finnes også instruksjoner under sagsverd og sagkjeder hvor man finner ut hva som passer sammen.

For å gjør det enda enklere, deler vi en oversikt over hvilke sagsverd og sagkjeder som passer til hvilken motorsag. Merk at alle modeller ikke er inkludert på listen.

Du finner oversikten via lenken under. Skriv ned eller kopier artikkelnummeret i oversikten under «sverd Ratioparts» eller «kjede Ratioparts» og skriv eller lim inn dette i søkefeltet i butikken vår, så finner du rett produkt.

Vis meg oversikten over ulike produsenter.

Se over motorsagen din

For at motorsagen din, sagsverd og sagkjede skal holde lenge, så anbefaler vi å slipe sagkjedet før det blir for sløvt, se over spenningen på sagkjedet og viktigst av alt – sjekk at det finnes riktig mengde kjedeolje!

 

Les mer
Populære produkter i underkategoriene
Produkter
Informasjon
Her er vi