•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Drivreimer til snøfresere

Her finner du vårt sortiment med drivreimer til snøfresere fra for eksempel Stiga, Ariens, MTD, Husqvarna, McCulloch, Partner, Simplicity, Gilson, Honda, Toro og mange flere.

Selv om det for eksempel står Stiga på snøfreseren din, så kan drivreimene gjerne komme fra for eksempel Ariens eller Murray. Vi har derfor valgt å ikke skrive hvilke modeller delene passer til, da det kan variere mellom årsmodeller og design.

Kvaliteten på drivreimene våre til snøfresere er svært god. Vi har enten erstattet originalreimen med en kevlarforsterket drivreim eller produsert drivreimene vår nøyaktig etter spesifikasjonene til originalreimen med en forsterkningen som kreves til snøfreseren din.

Den beste og absolutt sikreste måten å finne rett drivreim, er ved å søke på originalnummer (skrives samlet uten mellomrom eller bindestrek) i søkefeltet vårt. Dersom du ikke har tilgang til originalnummeret på drivreimen, så kan du begynne med å se etter i bruksanvisningen eller lignende. Om du ikke finner noe der, anbefaler vi deg å kontakte produsenten eller en autorisert forhandler.

 

Les mer
Populære produkter i underkategoriene
(4.85/5)
Produkter
Informasjon
Her er vi