•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Variatorreimer til snøscooter

Snøscooter med maksimalt 500cc

Om du har en snøscooter med opptil 500cc, så anbefaler vi Carlisle Ultimax MAX eller Dayco HP som variatorreim.

Både Carlisle Ultimax MAX-serien og Dayco HP-serier er designet og produsert for å gi beste mulig grep under hele levetiden til variatorreimen.

Snøscooter med 500cc til 700cc

Om du har en snøscooter med mellom 500cc og 700cc, så anbefaler vi Carlisle Ultimax PRO eller Dayco HPX som variatorreim.

Carlisle Ultimax PRO-serien er designet og produsert slik at en større del av variatorreimen har kontakt, noe som gir det beste grepet over en bred hastighet for rask akselerasjon. Designet gjør også at mer varme ventileres bort, noe som igjen gir variatorreimen bedre prestasjon og lengre levetid.

Dayco HPX-serier er designet og produsert for å takle og motstå høye turtall og varme driftstemperaturer uten å skades.

Snøscooter med minimum 700cc

Om du har en snøscooter med 700cc eller mer, så anbefaler vi PIX WhiteKnight, Carlisle Ultimax XS eller Dayco XTX som variatorreim.

PIX WhiteKnight-serien er designet og produsert for å takle ekstreme krefter, høye effekter, høye temperaturer og en stor mengde hestekrefter uten noe som helst problem. Fordi vi kjøper disse direkte fra produsenten, kan vi også tilby en skikkelig god pris på disse!

Carlisle Ultimax XS-serien er designet og produsert for å takle ekstreme krefter, høye effekter, høye temperaturer og en stor mengde hestekrefter! Designet gir bedre motstand mot sprekker i variatorreimen og forlenger dermed livslengden på den.

Dayco XTX-serien er, som Carlisle Ultimax XS, designet og produsert for å takle ekstreme krefter, høye effekter, høye temperaturer og en stor mengde hestekrefter uten noe som helst problem.

Dette gjelder alle variatorreimer

Samtlige variatorreimer er forsterket med aramidfibre noe som gjør variatorreimene ekstremt holdbare og sterke, noe som gir variatorreimen en lang livslengde uten strekk samtidig som den skal takle full trekkraft.

Ikke glem å kjøre inn den nye variatorremmen! Vi anbefaler maksimalt rundt 20–30 % gasspådrag under de første 50 km. Du får da en variatorreim som holder betydelig lengre. Du kan også kjøre inn reservereimen med det samme, så du kan gi full gass rett etter byttet

Hvordan finner jeg rett størrelse?

Velg snøscooteren din ved å klikke hern Når du har fylt inn nødvendige opplysninger, vises de variatorreimene som passer til snøscooteren din.

En annen måte er å følge en av lenkene under for å komme til Carlisle eller Dayco og fylle inn nødvendige opplysninger. Når du skriver inn resultatet som du får opp i søkefeltet vårt, vises rett variatorreim.

Carlisle Ultimax (Timken)

Dayco

Les mer
Populære produkter i underkategoriene
(4.85/5)
Produkter
Informasjon
Her er vi