•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar
Tershine Purify S+ - Shampoo - 5 liter Tershine Purify S+ - Bilshampo med avrenning - 5 liter

Tershine Purify S+ - Bilshampo med avrenning - 5 liter

1 689 kr
Overvåk produkt

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig!

4 stk på lager
Produktet er utsolgt
.
Produktet er utsolgt
Marker som favoritt

Artikkel-ID:
08103
Lagerplass:
X-04-01-03

En keramisk sjampo med duft av grønt eple som har glansgivende egenskaper og fungerer like godt på alle typer lakk eller folie!

Denne forpakningen er for deg som vasker mye, da den inneholder hele 5 liter og anbefales å fordeles i mindre flasker for enklere håndtering.

Tershine Purify S+ rengjør ikke bare lakken men gir også mye glans og etterlater et beskyttende lag som blir svært vannavstøtende, noe som er helt suverent for deg som ønsker litt lakkbeskyttelse. Kort sagt kan man si at Tershine Purify S+ er litt som en miks av Tershine Purify S og Tershine Refract.

Tershine Purify S+ har et blandingsforhold på 1:250-1:500 og fungerer også godt i en skumsprøyte (foam gun).

  • Fri for PFAS og VOC.

Bruksanvisning

Bland en skvett (test med ulike blandingsforhold for å oppnå ønsket effekt) Tershine Purify S+ i en bøtte med lunkent vann og spyl med f.eks. et høytrykksmunnstykke i bøtta for å lage skum, det kan være nødvendig å gjenta dette flere ganger da Tershine Purify S+ skummer mindre på grunn av at da det gir en bedre avrenningseffekt.

Vask lakken med vaskehanske (Tershine Wash Mitt) eller svamp og bytt vann/sjampo om det blir for møkkete. Tershine Purify S+ kan også påføres direkte i en vaskehanske (Tershine Wash Mitt) eller mikrofiberklut (Tershine Microfiber Cloth) og «masseres» inn i lakken.

Spyl av og tørk av lakken med en klut (Tershine Drying Towel) av høy kvalitet. Nyt den utrolige glansen og den suverene avrenningen.

Det går også bra å bruke Tershine Apex+ eller Tershine Refract som tørkestøtte, men med risiko for at du kan tørke bort litt av effekten til Tershine Purify S+. Derfor anbefaler vi at du tester uten tørkestøtte første gangen og prøver deg fram til hva du foretrekker.

Størrelse: 5 liter.

Duft: Grønt eple.

Oppbevar produktet mørkt og frostfritt.

 


Anbefalt tilbehør for dette produktet
(4.85/5)
Produkter
Informasjon
Her er vi