•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Reimskiver/strammehjul

For å beholde livslengden på en drivreim til sittegressklipperen, gåklipperen, hagetraktoren eller snøfreseren din fra Husqvarna, kreves det at reimskivene og strammehjulene er i god stand. En liten, skarp kant eller en ujevn strammehjul eller reimskive kommer til slutt å forårsake unødvendig, kjapp slitasje på drivreimen. Vi anbefaler alltid at du kontrollerer reimskiver og strammehjul ved bytte av drivreim.

Våre strammehjul og reimskiver er erstatningsprodukter av høy kvalitet, og er produsert med mål og spesifikasjoner tilsvarende originalprodukter.

For at du på enklest mulig måte skal finne rett produkt har vi oppgitt originalnummer på hvert produkt. Originalnummeret på strammehjul og reimskiver fra Husqvarna, Jonsered og Partner ser vanligvis slik ut «XXX XX XX-XX» (hver X tilsvarer et tall, for eksempel 532 12 92-07).

Vi anbefaler at du skriver inn dette nummeret i søkefeltet vårt uten mellomrom eller bindestrek for å utelukke feilaktige produkter. Du kan også søke etter modellbetegnelse, for eksempel «Rider 16H», men husk å dobbeltsjekke originalnummeret da det kan variere mellom årsmodeller og lignende.

Mangler du originalnummer? Følg guiden vår for å finne ut hvordan du går frem for å finne det. Klikk her eller på følgende lenke.

https://support-no.rembutiken.com/article/179-hvordan-finner-jeg-riktig-reservedel-drivreim-kniv-m-m-til-min-gressklipper-snofreser

Les mer
(4.85/5)
Produkter
Informasjon
Her er vi