•    +10.000 produkter     

  •   Rask levering    

  •   +300.000 fornøyde kunder    

  •   100% prisgaranti

NorgeNorge
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Spørsmål og svar

Drivreimer til Husqvarna

Vi ser ingen gode grunner til å kjøpe originale drivreimer til Husqvarna-maskinen din, enten det er en sittegressklipper, gåklipper, hagetraktor eller snøfreser. Erstatningsreimene vi leverer er produsert etter originale mål og holder en høy standard som vi tør påstå er av minst like god kvalitet som en originalreim fra Husqvarna.

De drivreimene som er plassert slik at de spennes med en spennvals på ryggsiden er selvfølgelig kevlarforsterket hos oss også.

For at du på enklest mulig måte skal finne rett produkt har vi oppgitt originalnummer på hvert produkt. Originalnummeret på drivreimer fra Husqvarna, Jonsered, McCulloch og Partner ser vanligvis slik ut «XXX XX XX-XX» (hver X tilsvarer et tall, for eksempel 506 54 51-01).

Vi anbefaler at du skriver inn dette nummeret i søkefeltet vårt uten mellomrom eller bindestrek for å utelukke feilaktige produkter. Du kan også søke etter modellbetegnelse, for eksempel «Rider 850», men husk å dobbeltsjekke originalnummeret da det kan variere mellom årsmodeller og lignende.

Mangler du originalnummer? Følg guiden vår for å finne ut hvordan du går frem for å finne det. Klikk her eller på følgende lenke.

https://support-no.rembutiken.com/article/179-hvordan-finner-jeg-riktig-reservedel-drivreim-kniv-m-m-til-min-gressklipper-snofreser

Merk at bildene ikke alltid viser rett produkt eller lengde.

Les mer
Produkter
Informasjon
Her er vi